Mannen FCSP“Oke Göttlich opnieuw verkozen als President van FCSP”

24 November 2017by FCSP Belgium

Op de algemene vergadering van de leden van FC St. Pauli werd Oke Göttlich – donderdag 23 november – opnieuw verkozen als President van FCSP. Met een overweldigende meerderheid – 540 van de 550 stemmen – werd de 41-jarige opnieuw verkozen voor 4 jaar.

Ook de de aangetreden vice-presidenten Christiane Hollander, Carsten Höltkemeyer, Joachim Pawlik en Jochen Winand werden met grote meerderheid verkozen en vormen samen met Oke Göttlich het vijfkoppige bestuur van de club.

Bron : www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 5 uren

ik wens elke politieker in België een vader als ... elke zondag de vraag wat heb je voor de mensen gedaan…

@FCSP_Belgium - 6 uren

RT :

@FCSP_Belgium - 6 uren

RT : A statement from Braunweisshilfe on the recent, indiscriminate attack on St Pauli fans by state police, translated into Eng…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie

Notice: Undefined variable: font_family in /customers/3/0/e/fcstpauli-belgium.be/httpd.www/wp-content/plugins/gdpr-cookie-compliance/moove-modules.php on line 282